Najnovšie recenzie zo sekcie Akváriové odkalovače
Využité pri napĺňaní akvária. Veľmi praktická vec, funguje ako má. Spokojnosť.
Pracuje ako ma.Za tu cenu bezkonkurencna pomocka.
jednoduchá obsluha
Je to dobra vec kedze pri cisteni sa voda vracia naspat do akvaria, standardne som pred tym vytahal cele akvarium a spina este stale zostala. Jedina nevyhoda alebo nedostatok cakal som trosku silnejsi tah ale inac v pohode. Zapinanie vypinanie dal som si to na predlzovacku s vypinacom, takze zapinanie vypinanie nebol problem ovladat.
- Dobry tah ktory akurat nasava odpad a nie piesok
- dobra filtracia kde je vela miesta na akykolvek filter nielen original
- netreba menit vodu len sa povysava dno
- 800l/h je slabsi tah ako odsavanie hadicou ale staci
Vyborny napad len povysavat dno bez vymeny vody. Filter je velky a da sa don vlozit cokolvek cize netreba zhanat len original, je mozne vystrihnut kruzok z molitanu alebo akejkolvek bezne dostupnej filtracnej naplne.
Dno je povysavane za par min. a filtracia odfiltruje vsetko.
Je vhodný najme keď máte v akváriu krevetky. Dostanete sa s ním skoro všade.
Da sa regulovať prietok vody čo je veľkou výhodou.
- Best off
- Chýba mi návod na použitie všetkých komponentov ktoré sú súčasťou dodávky - 2 malé "čudlíky", tenšia a hrubšia trubička - mám 10 l akvárium a som začiatočník.
- Jednoduché, praktické zariadenie
- Vhodné pre väčšie akvária
- Ťažšia manipuláciu
Tovar spĺňa moje požiadavky :)
Super odkalovač.
- Dobry odkalovac aj na rohy akvaria ale asi bi som si kupil od tohoto virobcu klasicky gulati uz je taki prackitnejsi
- Nic
- Dobre pre malé akvaria
- Dá sa regulovať prietok
- Jednoduché použitie
- Žiadne
Odkalovač je super dostane sa aj do neprístupných miest. Dá sa redukovať prietok co je super aj pri odkalovani jemných vrstiev nebol problém. Úplná spokojnosť. Odporúčam všetkým čo hľadajú odkalovacia pre menšie akvárium síce je cena večšia ale oplatí sa investovať.
Sikovny a prakticky
najlepší z odkalovačov,ktorý som zatiaľ mala
- cena a funkčnosť
Zobrazujem 81 - 100 zo 222 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...12 Ďalšie »