Najnovšie recenzie zo sekcie Akváriové odkalovače
- Rokmi overený spôsob odkalovania.
- Trošku horšia udrzba-cistenie
Okay
spĺňa presne to na čo je určený
- Super vec
- Nesmierne ergonomicky a ucinny (vysava hlbkovo a na 100%)
- lahko zacne sam tahat vodu (viac si necucnem akva vody)
- Ma ventil na znizenie prietohu (dobre odsaje aj pri odpusteni menej vody z akva)
- GC40 a GC50 su skoro identicke produkty - GC50 je o 1€ drahsi a obsahuje predlzovaci cca 15 cm dlhy kus ktory za to 1€ urcite stoji
- Vhodny do hlbsieho akva (50 cm)
- Prilozena hadica je tvrda (musel som vymenit za inu) a pre mna aj kratka (3m by bolo komfortnejsie)
Je vela odsavacov kalu ale len malo je z nich dobrych. Tento bude asi jeden z mala - mal som zatial 4 rozne typy.
K cene si treba priratat dalsie 3-4 eura na druhu hadicu - ta orig je nepouzitelna. Nie som nejaka 'fajnovka' - akurat chcem mat prijemnu pracu s odkalovacom a nechcem vytopit byt...
- Rýchlosť dodania,
- Možnosť pozrieť činnosť prístroja na youtube
- Robí to čo má
- Kratšia pevná hadica mi nevadí-akvárium má 50 cm na výšku
- super to ťahá /odkaluje/
210cm odkalovač je v celku dobry,ba dokonca zbytočne dlhy pre bežneho aqaristu,ale mam voči nemu vyhradu. Dlžka tvrdej trubky postačuje maximalne na 30cm vysoke akvarium. Ak mate viac,tak mate problem sa dostať na dno,lebo ohybna hadica je ozaj ohybna,čo je obrovske plus,ale za to si nemôžete pomôcť držanim za hadicu,aby ste sa ku dnu dostali. Proste ak chcete pozbierať kam,tak ruku musite aspoň trocha ponoriť pod hladinu.
- plní funkciu v pohode
funguje ako ma, nenasava substrat
Za malo peniazi veľa muzyky
- maly, jednoduchy, cuca vodu ostosest
- Za malo eur veľa muziky
- OK
- super, používam ho roky
- robustný
- skladací podľa výšky akvária
- štipce držia na mieste
- pumpa načerpá vodu aj keď je len málo vody v akváriu
- žiadne
Robustná skladacia konštrukcia, tenký aj hrubý nástavec na čistenie kalu. štipce držia na vedre aj akváriu, nebojíms a že pôjde voda mimo. Prvé čistenie s týmto odkalovačom na 1.
- Za malo peňazí veľa muziky určite by som ho kúpil zas
Neviem ohodnotiť, ešte som ho nepoužil.
- ako tak funguje
- na mini aquarium nevhodne
- plast, ktory cakam ze kazdu chvilu popraska
Na quaria pod 10l nevhodne, kym sa vam to podari nastartovat aby to tahalo tak uz mate vycucnutu vodu.
Zobrazujem 121 - 140 zo 222 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...12 Ďalšie »